torstai 21. maaliskuuta 2013

Vauhtia riittää

Aika kuluu niin vauhdilla, ettei meinaa ehtiä tänne mitään laittamaan. Tänään tapahtui jotain kummallista.

 Niilo nimittäin haki Netan kirahvin ja haastoi Netan ensimmäistä kertaa kunnon leikkiin. Tätä vääntöä kestikin sitten reilun puoli tuntia.

 Leikin jälkeen Netta kömpi päiväunille lempipaikkaansa ja Niilo jäi makoilemaan viereen. Ehkä niistä vielä kaverit tulee :)
Alkuviikosta meillä vieraili naapurin borderterrieri Pate Nettaa moikkaamassa. Vierailusta ei saanut oikein minkäänlaisia kuvia aikaiseksi, kun vauhti oli sen verran vauhdikasta. Kaverukset ehtivät useimmiten karata kuvasta. Kännykkä ei ole paras laite koirien kuvaamiseen...
 Tässä näkyy vilaus koiristakin...
Tällä viikolla on myös sattunut pikkukommelluksia. Netta onnistui tiputtamaan eteisen palapeilistä palasen alas. Se pelästyi räminää hetkellisesti, mutta eipä tuntunut suurempia traumoja jääneen. Tassu taisi jäädä vähän alle, sillä aristeli toista etutassua hetkisen. Tämän lisäksi Netta pääsi ruoka varkaisiin. Aiemmat koirat eivät ole varastelleet, joten en osannut varoa... Huonosti suljettu ruoka-astia oli koirahuoneen lattialla odottamassa täyttöä. Onneksi astian pohjalla oli vain muutama desi ruokaa. Kyllä Netta silti aika palloksi turposi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti