lauantai 15. helmikuuta 2014

Niilolle toinen EVL3-tulos

Kävimme tänään Niilon kanssa KHN:n järjestämässä tokokokeessa. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, sillä edellisen kokeen jälkeen olimme treenanneet vain kahdesti (ja eilisessä treenissä kehitimme taas uusia ongelmia...). Tuomari oli myös meille entuudestaan tuntematon Marja Ala-Nikkola. Ihan mukavasti hän kyllä tuomaroi. Koe alkoi paikalla oloilla. Istumisesta Niilo sai kympin. Makuussa Nipa ennakoi ja meni toisen käskyllä maahan, joten pisteitä 8.
Yksilöliikkeet suoritettiin kahdessa osassa. Ekassa osassa oli hyppynouto, ruutu, seuraaminen ja luoksetulo. Hyppynouto meni muuten hyvin, mutta lopun perusasento oli älyttömän vino. Pisteitä tuli kahdeksan. Ruutu meni hienosti, vaikka lähettäminen tapahtui oikealle (osoittautui eilisen treeneissä mahdottomaksi tehtäväksi Niilolle, kun ruutu on ollut lähes koko hallikauden vasemmalla). Ainoat huomauttamiset tuli hitaasta sivulletulosta ja huonosta perusasennosta. Pisteitä siis 8,5. Seuraaminen oli tosi surkeaa ja pisteitä vain 5. Nyt pitäis jaksaa skarpata sen treenaamisessa, mutta inhoan itsekin sitä liikettä. Luoksetulossa Niilo valui turhan paljon seisomaan pysähtymisen. Maahanmeno oli parempi, muttei sekään kovin hyvä. Pisteitä siis vain 5.
Toisessa osiossa oli zeta, ohjattu nouto, tunnari ja kaket. Zetan järjestys oli istu-seiso-maahan, mutta Niilo päätti tehdä seiso-seiso-maahan. Lisäksi seuraaminen oli taas huonoa, joten pisteitä vain kuusi. Ohjatussa unohtui merkki kokonaan, joten siitä napsahti nolla :( Niilo yllätti minut tekemällä hienon tunnarin. Pisteitä tuli jopa 9. Vähän Niilo pureskeli kapulaa, kun korjasi sitä paremmin suuhunsa. Perusasento oli taas vino. Kaukoissa järjestys oli istu-seiso-maahan-seiso-istu-maahan. Niilo teki muuten hienosti, mutta meni omatoimisesti maahan seisomisesta ennenkuin ehdin käskeä istumaan. Näin kävi myös viime kokeessa, joten taas jäi Niilolta väliin huonoin siirtymä seiso-istu. Nyt Niilo ei edistänyt yhtään ja teki kaikki siirtymät yhdellä käskyllä, joten pisteitä jopa 8,5, kun tuo oma liike jäi ainoaksi virheeksi. Kokonaispisteet oli 218.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti