sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Uintia ja markkeerauksia

Nyt on pieni ryhdistäytyminen menossa ja yritän jopa ehtiä kouluttamaan tuota pentua. Maanantaina oli vuorossa "uintiharjoitus". Ei siinä ihmeemmin kyllä harjoitusta tarvittu! Pakkasin Eetun ja koirat autoon ja ajoin ihanalle hiekkarannalle, jossa Eetu ja Netta pääsivät ottamaan kunnolla ensikosketusta järviveteen. Eetu pulikoi rannassa sillä välin kun heitin Niilolle vähän keppiä. Ei varmaan hirveän järkevä metodi opettaa pentua uimaan, mutta jo toisella heitolla se oli mukana Niilon perässä. Pieni labukkahan ui! Nyt voi siis alkaa harkita vesitreeniä muutenkin.

Muuten teemana on ollut tällä viikolla markkeeraukset. Ensin yhtenä päivänä sisällä ja sitten eilen treenattiin jo ulkonakin. Päivällä heitin lyhyitä markkeerauksia itse ja illalla kokeiltiin niin, että Mikko heitti. Mikko heitti paljon vaikeampia kuin minä, vaikka olin ohjeistanut heittämään tosi helppoja. No, ei se mitään. Netta markkeerasi kaikki heitot erittäin tarkkaan, eikä pidentynyt matkakaan sitä haitannut mitenkään. Matka on siis edelleen kyllä tosi lyhyt. Illalla palautukset tuli tosi nätisti käteen, mutta päivällä meinasi vauhtia olla vähän liikaa.
Mikko heitti Niilollekin muutaman markkeerauksen ja voi kuinka innoissaan se oli, kun pääsi pitkästä aikaa tekemään jotain. Ei sitä haitannut yhtään, vaikka markkeeraukset olivatkin pentutasoa. Pääasia että sai noutaa.
Tänään otin veripullon sulamaan pitkästä aikaa. Edellisestä koestartista on reilu 2v, joten eipä ole treenijälkiäkään tässä välissä tullut tehtyä. Nyt olisi siis tarkoitus tehdä Niilolle "terapiajälki". Täytyyhän sen saada sairaseläkkeelläkin jotain tehdä. Samalla ajattelin tehdä Netalle muutaman metrin tutustumisjäljen.
Kävin eilen uudestaan lenkillä siellä, missä Netta pelästyi ukkosta. Se ei onneksi yhdistänyt pamausta siihen paikkaan, vaan käyttäytyi lenkillä normaalisti. Sen sijaan se kyllä on nyt herkempi esim. moottoripyörien äänille. No, aika näyttää, miten tässä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti