tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pentutreffit

Sunnuntaina vietettiin pentutreffejä kasvattajan luona. Mukana olivat Netan lisäksi Rauno (October's Kipling) ja Vindi (October's Karelia). Minä olin mukana Netan kanssa kahdestaan, joten kuvat jäi valitettavasti pääasiassa ottamatta. Vauhtia kuitenkin riitti helteestä huolimatta.
Päivän ohjelmassa oli mm. perustottelevaisuutta (ohitusharjoituksia, luoksetuloa) ja nomea. Ensimmäistä kertaa Netallekin tehtiin "markkeeraus" ulkona. Hyvin sujui, jollei huomioida ensimmäistä yritystä, jossa eteni kyllä suoraviivaisesti damille, mutta alkoi oksentamaan. Netta oli herkutellut vähän liikaa kastanjoilla ;) Onneksi Netta tokeni tästä nopeasti ja katsoi kateellisena vierestä, kun kaverit sai ensin noutaa. Viimeiseksi oli sitten Netan vuoro. Suoritus oli muuten hyvä, mutta palautuksessa meinasi juosta ohi. Tuli kuitenkin heti takaisin, kun käytin ääntäni.
Välillä kävimme sitten lenkillä ja pennut saivat leikkiä. Lopuksi ihmeteltiin sitten vielä riistaa. Varis oli Netan mielestä alkuun vähän turhan jännä, mutta Sari päätti kuitenkin tehdä Netalle pienen markkeerauksen ja yllätyksekseni Netta nappasikin variksesta kiinni ja toi minulle. Nouto-ote ei ollut kovin kehuttava, mutta pääasia, että varis tuli minulle ja käteen asti. Sisaruksetkin olivat kiinnostuneita riistasta ja muutenkin oikein reippaita labradorin alkuja. Pennuilla oli kyllä niin hauskaa yhdessä. Varsinkin tyttöjen mielestä pesuvadissa polskuttelu oli ihan parasta.

Tässä rauhallinen kuva pesuvadin ympäriltä. Meno oli kyllä enimmäkseen aika vauhdikasta...

Kiitos Sari mukavasta iltapäivästä! Oli kiva tavata Netan sisaruksia omistajineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti