keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pakkasia ja "kinkkutemppu"

Nyt on pidellyt pakkasia ihan riittämiin. Koirien lenkit on ollut lyhyitä ja treenaamaan ei ole pääässyt ollenkaan. Lapsia kun ei viitsi pitää kovin kauaa tuolla pihalla vaunuissa paikallaan.
Viime perjantaina kävimme hallilla treenaamassa tokoa. Unohdin kirjoittaa mitään muistiin, joten nyt on ihan turha yrittää mitään suurempia muistella. Niilon kanssa teimme evl:n liikkeet metallinoutoa lukuunottamatta läpi. Suurimmat ongelmat oli kaukokäskyissä. Ruudun maahanmeno tuotti myös ongelmia. Ohjatussa meinasi merkki unohtua, mutta korjasi sitten itse kuitenkin.
Netta ei pystynyt keskittymään tällä kertaa ollenkaan. Yritin tehdä perusasentoja ja heti, jos kädessä ei ollut namia, se tarjosi maahanmenoa... Netta ei siis osaa vielä perusjuttujakaan. Siitä saa kyllä syyttää vaan itseä ja olematonta treenimäärää. Hyppyäkin teimme vähän. Se sujuu käsiavulla, mutta paljon on siinäkin vielä tehtävää. Enkä ole hypyttänyt kuin ihan matalaa estettä.
Eilen sattui hassu juttu. Tiputin kinkkusiivun lattialle ja totesin karvojen määrää katsoessani, etten sitä enää omalle leivälle laita. Netta oli päiväunilla koirahuoneessa ja päätin heittää kinkkusiivun sille. Siinä kävi näin:
Hetken aikaa naureskelin sikeästi nukkuvalle Netalle ja hain kännykän kuvan ottamista varten. Lopulta Netta heräsi ja kääntyi katsomaan minua. Pää siirtyi siis tuon kinkkusiivun yli. Hetken päästä alkoi nenä käymään ja kinkku päätyi sinne minne pitikin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti