lauantai 25. tammikuuta 2014

Perjantain viimeistelyteenit

Huh huh! Ei kyllä oikein voi viimeistelystä puhua. Tein ihan aluksi metallihyppynoutoa, kun ajattelin, että se on kiva ja helppo liike. Niinpä niin. Niilo keksi nyt varastaa kapulalle, kun leikin liikkuria ja sanoin käsky. Meni sitten vähän vääntämiseksi. Tämän jälkeen otettiin sitten paikallaolot. Istuminen meni ok, mutta makuussa Niilo ei mennytkään maahan liikkurin painokkaan käsky-sanan ja minun maahan-käskyn jälkeen. Eikä myöskään noussut perusasentoon... Se niistä varmoista liikkeistä.
Tein muut liikkeet läpi paitsi seuraamisen ja tunnarin. Seuraamista en uskaltanut tehdä, ettei kyllästy siihen juuri pari päivää ennen koetta. Tunnaria en tehnyt, kun en halunnut mitään ongelmaa pahentaa juuri ennen koetta. Ehkä vähän pessimistinen ajattelutapa.
Tein muutaman merkin, jotka sujui kivasti. Sitten yksi ruutuunlähetys. En vaan käynyt tarkistamassa ruudun tilaa etukäteen ja joku oli laittanut lätkän ruudun etureunaan. Niilo jäi tietenkin sitä ihmettelemään (vaikkei ole lätkällä opetettukaan). Jouduin antamaan uusintakäskyn, jotta sain parempaan paikkaan ja sitten tarvitsi vielä kaksi maahan-käskyä. Ruudun loppuosaa on tehty tosi vähän ja Niilo jäikin aika väljään seuraamiseen.
Ohjatun tein tilan ahtauden vuoksi lyhyemmillä etäisyyksillä ja otin vain toisen puolen, mutta se onnistui hienosti, jollei lasketa leukojen jauhamista palauttaessa. Se kyllä näyttää kurjalta. Niilolla ei ole kyllä ennen ollut tuollaista ongelmaa, mistä lienee senkin keksinyt.
Kaket sujui yhtä huonosti kuin ennenkin. Luoksetulossa valuu jonkin verran. Jättävissä ei oikein taas kuunnellut. Tein myös parin tötsän ohi seuraamista zetaa ajatellen. Sitä on tehty ihan liian vähän, sillä Niilo menee heti "merkki-moodiin", kun näkee tötsän noin 10 metrin päässä.
Ei ole siis liikkeet ihan kasassa huomista ajatellen, mutta kyllä me silti lähdetään kokeilemaan, jos sieltä säkällä saisi jonkin tuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti