lauantai 2. elokuuta 2014

Huh hellettä :)

Minä tykkään kyllä helteistä, mutta koirilla on aika tukalat oltavat. Niilo viettää hellepäivät kotipihalla pensaiden alle kaivautuen.
Useamman kerran on tälläkin viikolla tokoa treenailtu, mutta aika ei vain riitä siihen, että kirjaisin kaiken tänne ylös. Tiistaina kävimme Pukon kentällä tekemässä kisamaista treeniä. Teimme porukalla EVL:n paikallaolot ja erityisesti treenasimme sitä, ettei Niilo reagoi muiden käskyihin. Sitten Niilo teki kaukokäskyt (auringon paahteessa), ohjatun noudon, zetan ja luoksetulon. Kaukokäskyt sujui nyt tosi kivasti. Kaikki siirtymät onnistui ekalla käskyllä. Etäisyyttä oli tosin vain 8m. Ohjatussa noudossa Niilo yritti mennä keskikapulalle. Sain lopulta kiellettyä ja toi sen, minkä pitikin. Uusintayrityksellä meni ihan ok. Zetassa oli teemana tehdä pidempi pätkä ja vain osassa kohdissa pysäytykset. Niilo hidasteli seuraamisessa tosi paljon ja odotti selvästi pysähdyskäskyjä. Tätä onkin sitten treenattu pitkin viikkoa lisää. Vikaksi teimme luoksetulon läpijuoksuna ja palkka tuli vauhdista. Kivalla asenteella Niilo teki taas töitä, vaikka virheitä tulikin. Oli kiva päästä treenaamaan tuolla kentällä, kun aiemmin olemme käyneet siellä vain kokeissa (ja taas tiistaina mennään...).
Lisäksi olemme käyneet tuossa lähikentällä tekemässä treeniä parina aamuna. Eilen oli aiheensa mm. ohjattu (sujui hyvin), tunnari ja zeta. Tunnarissa minä mokasin. Hipaisin vahingossa yhtä vierasta kapulaa ja Niilo toi ensiksi sen ja tokalla lähetyksellä vasta oman. Supertarkkanenä siis :) Tänään teemana oli mm ruutu, joka sujui tosi hienosti ja kaukokäskyt, joissa aluksi edisti, mutta uusintayrityksellä pysyi tosi kivasti paikallaan.
Tokotreenien lisäksi kävin tekemässä vielä Netalle verijäljen ja huomenna mennään sitten ihmettelemään, miten jäljestys sujuu. Koe olisi parin viikon päästä, kun vaan juoksu loppuisi ajoissa. Vepetreenit me jätettiinkin tällä viikolla väliin juoksun takia (samoin ensi viikolla). Viime viikolla Netta vielä kävi vepeilemässä ja teki silloin mm. ensimmäistä kertaa hukkuvan. Ihan hyvin sujui ekaksi kerraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti