tiistai 8. heinäkuuta 2014

Aamutokot

Minun on jo useampana päivänä pitänyt treenata tokoa koirien kanssa. On vaan ollut niin kuuma, että vähiin on jäänyt. Pari päivää sitten teimme tosin Niilon kanssa metallihyppynoutoa kotipihalla ja Netta treenasi vientiä vepeä ajatellen. Tänään lähdin sitten heti aamusta tuohon puiston nurmikolle treenaamaan ja silti oli niin kuuma, että Niilo vähän hyytyi.
Niilo aloitti seuraamisella. Seuraaminen oli alkuun tosi huonoa eikä mikään ihme, sillä huomasin käyttäväni Netan seuraamiskäskyä. Voi minua! Seuraaminen parani heti, kun vaihdoin käskyn. Sitten ohjelmassa oli merkki ja ohjattu. Meillä on nyt jostain syystä ohjattu nouto levinnyt ihan palasiksi. Harmillista, kun seuraavat kokeet on jo parin viikon päästä. Aluksi tein merkkiä häiriöllä eli heitin metallikapulaa. Välillä sai noutaa ja välillä piti mennä merkille. Tällainen kuuntelu on Niilolle vaikeaa, mutta saimme kuitenkin muutaman hyvän toiston tehtyä. Sitten ohjatun kimppuun. Laitoin keskikapulan normaalille paikalle, mutta muut laitoin lähemmäksi merkkiä. Silti Niilo yritti aluksi mennä keskikapulalle. Tämän jälkeen alkoi kyllä sujua paremmin, mutta useampi treeni täytyisi tehdä ennen kokeita. Viimeiseksi teimme zetaa. Tein epämääräisiä pätkiä seuraamista, ettei Niilo ennakoi (eikä ennakoinutkaan yhtään!). Pysähdykset oli hyviä ja reippaita. Sitten Niilo sai aamuruuan palkaksi (treenin ajan palkkasin vain narupallolla).
Netan kanssa teimme taas vähän seuraamista. Se on kyllä vielä ihan vaiheessa. Jos aikoo tänä vuonna kokeisiin, täytyy ottaa joku tehokuuri seuraamisen suhteen. Muut liikkeet alkaa olla vähitellen kasassa. Teimme yhden liikkeestä maahanmenon. Maahanmeno oli hyvä ilman apuja. Sitten muutama luoksetulo. Teemana oli tällä kertaa liikkurointi eli huutelin "käskyä" ennenkuin kutsuin. Vähän meinaa ennakoida, muttei kuitenkaan varastanut. Lopun perusasentoa täytyy kyllä vielä harjoitella. Nyt Netta tulee niin lujaa, ettei perusasento onnistu kauniisti. Viimeiseksi muutama liikkeestä seisominen. Siinä saattaa tarvita vielä vähän apua. Jos ei auta, niin etenee muutaman askeleen. Nettakin sai sitten aamuruokansa palkaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti