keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Alkuviikon treenit

Tein maanantaina 400m pitkän jäljen Netalle. Samalla reissulla kävin treenaamassa Retun kanssa. Näytin sille ensimmäistä kertaa riistaa. Varis oli melko jäinen. Se kiinnosti kyllä Retua kovasti, mutta Retu ei kuitenkaan uskaltanut ottaa sitä suuhunsa.
Seuraavana päivänä kävin Netan kanssa ajamassa jäljen. Jäljestys meni pääpiirteissään hyvin. Olisin tosin voinut käyttää koirat kunnon aamulenkillä, ettei olisi tarvinnut kesken jäljen lähteä hätäänsä tekemään. Jälki oli huonosti sijoitettu. Molemmat kulmat oli ison ojan edessä ja jouduin estämään Nettaa menemästä ojan yli. Seuraava jälki täytyykin tehdä niin, että se sisältää sallitun ojan ylityksen. Netalla meni jäljestykseen 18min. Jäljestys sujui nyt melko kivasti, eikä minun tarvinnut poistua jäljeltä kovin monen metrin päähän, vaikka Netta välillä tekikin siksakkia jäljen molemminpuolin. Purin jäljen taas Niilon kanssa ja se työskenteli jälkitarkasti. Aikaa kului 9min, vaikka jouduin pysäyttämään sen lähes joka krepillä. Vauhti ei ole yhtään vähentynyt iän myötä.
Kävin tekemässä myös Retulle uuden treenin. Varis kiinnosti taas kovasti ja pienen houkuttelun jälkeen se otti sen suuhunsa. Tein muutaman noudon variksella ja kaikki palautukset tuli suoraan käteen. Sitten olopetin treenin, kun into oli vielä ylimmillään ja jätin asian "hautumaan". Hyvä Retu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti