torstai 3. lokakuuta 2013

Juoksu

Pentu on kasvanut jo niin isoksi, että ensimmäinen juoksu alkoi noin viikko sitten. Hirmuisen nopeasti on pentuaika mennyt ja jälkikäteen voi vain harmitella, kuinka vähän Nettaa on ehtinyt kouluttamaan tänä aikana. Onneksi Netta on niin ihana luonteeltaan, että vähäinen koulutus tuskin aiheuttaa mitään ongelmia arjessa ja eri lajeissa täytyy vaan edetä riittävän hitaasti. Juoksu ajoittui sikäli harmillisesti, että juuri oli tarkoitus aloittaa Netan kanssa tokon ohjatut treenit kunnolla ja myös talven hallivuoro alkaa tällä viikolla. No, Niilo pääsee yksin hallitreeneihin ainakin ensimmäisellä kerralla. Seuraavalla kerralla voi juoksukin olla sitten jo ohi.
Arki on ainakin toistaiseksi sujunut rauhallisesti ja Niilo on suhtautunut juoksuiseen Nettaan tosi fiksusti. Tottakai sitä kiinnostaisi Netta huomattavasti aiempaa enemmän, mutta hihnalenkit sujuvat kuitenkin edelleen mallikkaasti ilman minkäänlaista sähläämistä. Toki tilanne saattaa olla sitten toinen, kun parhaat päivät ovat käsillä.
Tässä kuvassa koirat ovat "vahdissa" leikkipuiston ulkopuolella (Ensin on kyllä tehty pieni tokotreeni Netan kanssa ja sitten vasta odottelua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti