maanantai 5. toukokuuta 2014

Tuplatreenit

Taas tuli sunnuntaille tuplatreenit. Aamulla kävin Netan kasvattajan kanssa tekemässä taipparitreenit veden äärellä. Käytössä oli myös soutuvene. Nettahan ei juurikaan viime kesänä vielä uinut (saati sitten vedestä damia noutanut), joten odotin treenejä pienellä jännityksellä. Turhaan jännitin. Netta lähti noutamaan damia empimättä eikä jäinen lokkikaan neitiä hetkauttanut. Venekin oli sille ihan ok juttu. Treenin lopussa tuli vaan todellinen hyytyminen. Teimme sille yhden markkeerauksen taipparimatkaa pidemmälle. Netta kyllä haki sen, mutta pienten mutkien kautta (kävi katsomassa venettä välissä). Tämän jälkeen Netta ei halunnutkaan lähteä enää hakemaan noin kaukaa. Jäi vain rannalle vikisemään. Intoa olisi siis ollut töihin, mutta jokin sai empimään. Epäilemme, että se oli kylmä vesi, joka aiheutti tämän hyytymisen. Lopulta Netta kyllä haki rantavedestä lokin, mutta selvästi alkutreeniä haluttomammin. Nyt täytyy siis saada vesitreeniä alle ennenkuin neidin uskaltaa ilmoittaa taippareihin.
Illalla oli vielä tokotreenit. Niilo jätti omat treeninsä väliin, kun tiistaina on tiedossa seuraava koe. Sen sijaan tein Niilon kanssa kotipihalla merkkiä, kaukokäskyjä ja yhden luoksetulon stopin suullisella käskyllä. Onnistui. Täytyy siis huomennakin kokeilla suullista käskyä.
Netan ryhmällä aiheena oli tunnari. En ollut aiemmin näyttänyt Netalle tunnarikapulaa, joten nyt teimme lähinnä kapulan pitoa/kantamista ja piilotetun kapulan etsimistä. Etsimisen Netta jo selvästi tajusikin ja kapula löytyi kivasti mm. lehtikasan alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti