torstai 10. huhtikuuta 2014

Taipparitreeniä variksilla


Maanantaina tarjoutui mahdollisuus lähteä Mikon kanssa kahdestaan treenaamaan Nettaa taippareita varten. Sattumalta minulle oli suorastaan tyrkytetty variksia edellisenä iltana ja pakastin oli täynnä, joten kyseessä oli "pakkotreenit", ettei vaakut menisi hukkaan.
Aloitimme ykkösmarkkeerauksilla, jotka sujui hienosti. Sitten teimme yhden kakkosen ja sekin sujui ongelmitta. Viimeiseksi yksi varis laitettiin muistiin ykkösmarkkeerausten putoamispaikalle. Tämä tuotti pieniä vaikeuksia, kun muisteja/ohjauksia ei ole vielä juurikaan harjoiteltu. Uusintalähetyksellä kuitenkin onnistui. Viimeiseksi teimme vielä hakuruudun viidellä variksella ja hienosti Netta löysi kaikki.
Treeni onnistui yliodotusten. Netta nosti kaikki riistat ongelmitta, kantoi hyvällä otteella, palautti suoraviivaisesti ja luovutti suoraan käteen. Kun vaan pääsemme tekemään vesitreeniä ja pari laahausjälkeä, niin uskoisin, että Netta alkaa olla valmis taippareihin.
Mikko yritti ottaa kännykällä muutaman kuvankin, mutta on aika mahdotonta saada hyvää kuvaa aikaiseksi juoksevasta koirasta.
 Alla oleva kuva on otettu luovutuksen jälkeen, kun halusimme vain saada Netan ja variksen samaan kuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti