maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tehotreenit

Taas on aika ryhdistäytyä treenaamaan ominpäinkin, kun seuraava tokostartti on jo kahden viikon päästä. Niinpä kävelin Niilon kanssa kahdestaan tuohon lähikentälle tokokamojen kanssa torstaina. Niilo on aina niin innoissaan, kun pääsee minun ja treenikamojen kanssa keskenään liikenteeseen. Niin nytkin ja tosi hyvät ja tehokkaat treenit saimmekin tehtyä.
Taisimme tehdä kaikki muut liikkeet läpi paitsi metallihyppynoudon (hyppyä kun ei viitsi raahata mukana...). Seuraaminen oli ihanan reipasta. Ruutu oli tosi hyvä. Ohjatussa vasen puoli meni hyvin, mutta oikea kapula oli ruudun edessä, jolloin meni ruutuun kapulalle lähetettäessä. Pienellä vääntämisellä saimme kuitenkin senkin tehtyä. Zeta sujui ok. Teimme kyllä ilman merkkejä ja vähän sinnepäin. Tunnarissa haisteli nätisti järjestyksessä, löysi oman ja nosti sen, mutta sitten iski taas epäusko ja tiputti. Haisteli vielä uudelleen kapulat läpi ja toi oman. Kunpa tuon epävarmuuden saisi jotenkin pois. Kaukotkin teki ihmeen kivasti. Edelleen vaikeuksia tuottaa seiso-istu-siirtymä. Muut Niilo pystyy tekemään aika puhtaasti. Eteni ehkä sellaisen 30cm, kun tein 10m etäisyydeltä ja tuo on meille jo hyvä suoritus. Luoksetulo oli melko hyvä. Vähän oli ehkä ennakointia havaittavissa, mutta muuten hyvä vauhti ja melko hyvät stopit. Viimeiseksi teimme vielä läpijuoksun merkkien vierestä ja hyvin se tuli ennakoimatta mitään pysähdyksiä.
Kaiken kaikkiaan hyvä treeni (vaikka kotiin päästyä minuun iski mahatauti). Kunpa tekisi tuolla asenteella kokeessakin. Vähän jännittää, miten ulkokoe sujuu, kun viime aikoina (vuosina) olemme käyneet vain hallikokeissa. Edellinen ulkokoe taitaa olla vuodelta 2012, ellen ihan väärin muista. Lähinnä mietityttää, löytyykö ruutu vai luuleeko esim. kehänauhaa ruutunauhaksi. Niinkin on joskus käynyt. Siitähän saattaa tulla punainen kortti evl:ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti